Brisanje Imagia naloga
Svoj Imagia nalog i sve u njemu možeš obrisati u bilo kom trenutku, ovde ili u aplikaciji (Nalog → Obriši nalog). Brisanje je odmah i ne može se poništiti.
Šta se briše
- Tvoj nalog, podaci za prijavu i podešavanja
- Sve fotografije koje si otpremio/la (pločice i glavne slike)
- Tvoji projekti, gotovi mozaici i preuzimanja
- Grupni prostori koje si napravio/la, uključujući fotografije koje su ljudi dodali
- Preostali tokeni (neiskorišćeni tokeni se ne refundiraju)
Čuvamo samo ono što zakon zahteva: evidenciju završenih plaćanja (kod naših pružalaca plaćanja, zbog poreza). Ništa što se odnosi na tvoje fotografije ili mozaike se ne čuva.
Da bi obrisao/la nalog, prvo se prijavi njime, da znamo da je tvoj.
Prijavi se za nastavakNe možeš da se prijaviš? Pošalji nam email sa adrese koju si koristio/la i obrisaćemo ga za tebe: support@imagiastore.com.

